ОТЗИВИ - Astreya Travel

  

61. БЛАГОДАРСТВЕНО писмо

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Уважаема госпожо Низамова, пиша Ви от името на учителите и учениците от НУ „В. Левски“- гр. Варна.

Изказвам безкрайната си благодарност по повод организирането и провеждането на ученическа екскурзия Равадиново - Созопол - Несебър на 23.06.2021 година. Предложихте ни оферти, които бяха съобразени с възрастта на учениците. Съдействахте ни при подготвяне на документите. Да не пропускаме и специалните отстъпки, които направихте за нас. Вие бяхте на наше разположение по всяко време на денонощието.
 
Екскурзовод ни бе Зоя Аврамова, а шофьор Анатоли. Госпожа Аврамова направи пътуването ни приятно, увлекателно. Учениците се забавляваха с легенди и предания, а за обектите, които посетихме получиха научна информация, която бе съобразена с възрастта им. Благодарение на Анатоли пътуването ни бе безопасно. Шофьорът откликваше на всяка наша молба. На връщане госпожа Аврамова организира толкова интересна програма, че децата не разбраха как минахме през завоите на планината. Прекрасни хора, които влагат в работата си не само професионализъм, но и сърце.
 
За нас беше удоволствие да се възползваме от услугите на Astreya Travel.
Надяваме се на сътрудничество и в бъдеще.
Бъдете здрава!"

Снимки от ученическата екскурзия замък «Влюбен във вятъра» в Равадиново - Созопол – Несебър можете да разгледате тук:

www.facebook.com/astreyatravel/posts/2125927960916475

Блага Първанова - старши начален учител при НУ „В. Левски“, гр. Варна
10.07.2021г.

 

60. Благодаря на Ваня и Astreya Travel Ltd. за отличния избор на хотел и професионално организираната ни почивка на Паралия Катерини, Гърция!!!

Снимки от почивката в Паралия Катерини, Олимпийска Ривиера можете да разгледате тук: www.facebook.com/photo/

Даниела Петрова, Дупница
25.08.2021г.

 

59.За пореден път "Astreya Travel" се доказаха като професионалисти. Невероятна лятна ваканция на Созопол, организирана от Ваня! Изкарахме си перфектно, много як хотел - Laguna Beach ****, изключително вкусна храна! Невероятни!“

Снимка от почивката в Созопол можете да видите тук: www.facebook.com/nikoleta.angelakowa/posts/10215163883088775

Николета Ангелакова, Петрич
05.08.2021г.

 

58. "Благодарим на Астрея Травъл за организираната екскурзия до Санторини, Юли, 2021.

Преди заминаването получавахме навременна информация за това, което предстои, за необходимите документи, които трябва да приготвим в условията на пандемия, коректно и навременно изпращане на бордни карти, фактури, програма на екскурзията. Разходите за непроведените допълнителни екскурзии (поради липса на достатъчно туристи) бяха възстановени веднага.

Трансфера от летището до хотела и обратно беше точен. Хотелът, в който бяхме настанени Andreas Studio - изключително чист и приятен. За съжаление обаче стаята ни беше ъглова, духаше силен вятър, което смущаваше вечер сънят ни. В този хотел съветваме да се букват средни стаи.

Прекарахме чудесно, мястото е удивително и зареждащо!

До нови срещи!"

Снимки от "Почивката в ГЪРЦИЯ - остров Санторини - 7 нощувки - самолетна програма"  можете да разгледате тук:
www.facebook.com/astreyatravel/posts/2121673164675288

Даниела и Анна Балабанови, София
01.08.2021г.

 

57. "На 07.03.2021г., пътувахме до Египет - Перлите на Египет, бяхме 5 човека.

Много сме благодарни на Астрея Травъл за изключителната коректност и професионализъм. Впечатлени сме от перфектната организация от страна на местните партньори.

За нас беше удоволствие да се насладим на това пътуване, което представляваше съчетание от посещение на забележителности, много исторически факти и почивка едновременно. Автобусите бяха луксозни, чисти, с любезни и отзивчиви водачи. Охраната на туристите, от страна на местните власти, беше надеждна и ненатрапчива. Мерките срещу "Ковид 19" в хотела отговаряха на всички медицински изисквания. Обслужването беше на много високо ниво, предоставяха се всякакви удобства на туристите, перфектна чистота и отношение към клиентите. Много богата и разнообразна кухня, организирани с вкус атракции и забавления за туристите.

Приятно бяхме изненадани от гида на групата - Стефан Богданов, личност с много познания в областта на египетската история и култура. Проведохме интересни беседи, видяхме наситения с древни паметници Луксор, за който смятам, че един ден е твърде малко.

Не сме привърженици на организираните пътувания, но след съприкосновението ни с този "ЕКИП", взехме решение да се върнем и да почиваме в Египет още много пъти.

Хотелът, който бяхме резервирали от веригата JAZZ не беше отворен за туристи. Настаниха ни в друг от същата верига, като разликата в цената ни беше възстановена от туроператора своевременно.

В Кайро получих комплимент от хотела - торта за рождения ми ден, което ме накара да се почувствам специална.

За нас почивката в Египет се оказа близка, бюджетна дестинация с хотели, предлагащи необходимия лукс и удобства за незабравими изживявания.

ИСКРЕНИ БЛАГОДАРНОСТИ!"

Снимки от почивката ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ - Кайро и Хургада - полет от София до Кайро“ можете да разгледате тук: m.facebook.com/story.php

Веселка Колева, Дупница
08.04.2021г.

 

56. "Благодаря на Ваня и Astreya Travel Ltd. за изключително професионалното отношение при подбиране на местата за отсядане и организиране на две кратки, но вълшебни почивки през това лято!
Родопите - магия, красота, завладяваща романтика, невероятно зареждане.
Изпитахме и очарованието на друго прекрасно място - с. Баня, Разлог. Насладихме се на безупречно хотелско обслужване, прекрасни гледки, лековита минерална вода, уют, вкусна и изобилна храна."

Снимки от почивката в Родопите можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1853162518193022

Даниела Петрова, Дупница
20.09.2020г.

 

55. „Благодаря на Astreya Travel Ltd. за отличния избор на хотел и този път - Premier Fort Beach 4*, Свети Влас!
Удивителна гледка, любезен персонал, максимално вложено мислене и уредба в хотела за удобството на туриста! Горещо препоръчвам! Див плаж в съседство с хотела, трудно достъпен за други посетители. Страхотно място за семейна почивка.

— в компанията на Vania Nizamova в/във Св.Влас.“

Снимки от хотел Premier Fort Beach ****, Свети Влас можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1854110588098215

Ирина Бибева, София
06.09.2020г.


54. "Изказваме искрената си благодарност. Възползвайки се от офертата, която ни предложихте за почивка в хотел Виа Траяна *** - Беклемето, почивката ни бе изключително приятна.
Посрещнаха ни хора, които ни накараха да се почувстваме като у дома си и сред свои. Невероятна кухня - обилна и вкусна.
Местност, която предлага възможност за излети сред планината, както и културни забележителности.

Бъдете здрави! До нови срещи!"

Снимки от почивката в Троянския Балкан можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1846756035500337

Блага и Димитър Първанови, Варна
28.08.2020г.

 

53. "Доволни сме от организацията на екскурзията до Виена и Будапеща.Всичко беше перфектно, имахме достатъчно свободно време за разходки. Изкарахме си весело и забавно. Единствено в повече ни дойде дългия преход от Варна.

Astreya Travel Ltd. благодарим още веднъж, много ни хареса. Вече избираме следваща дестинация."

Снимки от екскурзията "Коледа - Виена - Будапеща" можете да разгледате тук:  www.facebook.com/astreyatravel/posts/1599099700265973

Денка Йорданова, Бургас
24.01.2020г.


52. "Нашата екскурзия до Истанбул, която бе осъществена в периода 23-26ти декември 2019 премина страхотно.

Срещнахме коректно отношение от страна на нашия екскурзовод и шофьорите на автобуса бяха любезни и достатъчно отзивчиви, добри професионалисти в работата си.
Много доволни и силно впечатлени сме все още от всичко, което успяхме да видим от самата екскурзия, нямаше нещо, което да е по-малко впечатляващо от друго.
Лошото е, че за 3-4 дни в град-мегаполис като Истанбул не може да се види и посети всичко интересно, нужна е минимум седмица.
Екскурзоводът от турска страна - Билгин, бе страхотен, разказваше достатъчно увлекателно и разнообразно по всички обекти, които успяхме да посетим.
С удоволствие бихме се срещнали с него и на някоя друга екскурзия до Истанбул.
Благодаря Ви за отношението и коректността!

До скоро!"

Снимки от екскурзията "Истанбул - градът на мечтите" можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1593316334177643

Виктор Иванов, Добрич
22.01.2020г.

 

 51. "На първо място бих искал да ти благодаря Vania Nizamova от името на четирима ни за съдействието по организиране на нашата екскурзия "Нова година в Мароко". Високо ценим отзивчивостта и бързата ти реакция на всяко наше запитване, включително и в извънработно време.

Мароко е изключително интересна дестинация и бихме препоръчали посещаването ѝ. Благодарение на разнообразната програма успяхме да видим и много от най-известните туристически дестинации в страната.

За финал бихме добавили, че останахме доволни от празничната вечеря, както и от посещението на отделни забележителности.

Поздрави и още веднъж – благодаря!"

Снимки от екскурзията "Нова година в Мароко" можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1588139968028613

Ани и Никола, София
08.01.2020г.

 

50. "Имам удоволствието да превърна моето хоби пускане на хвърчила във възможност да пътувам по фестивали в други страни. В началото на лятото получих покана от организаторите на фестивала провеждан в Кейптаун - Южна Африка. Това предизвика огромно желание да присъствам и участвам. Аз и съпругата ми сме от един отбор. Трябваше да си осигурим самолетни билети, визи, медицински застраховки и да научим нещо предварително за града. В това начинание ни помогна Ваня Низамова от туристическа агенция "Астрея Травъл".

Формуляра за визата, изтегляш от сайта на посолството. Има интересни моменти. Трябва да го разпечаташ и да го попълниш ръчно с черен химикал. Изискват служебна бележка от местоработата на английски език, извлечение от банкова сметка. За попълването на визовите анкети и подготовка на необходимите документи се доверихме на Астрея Травъл. Приемането на документите става само в посолството в София - вторник, сряда и петък от 10 до 12ч. След една седмица получихме паспортите пак в точно време.


Закупуването на застраховки и самолетни билети не е проблем, при наличието на помощник. Три месеца преди пътуването имаше билети за отиване и връщане до Кейптаун от 600 евро. За месеца, който ни отне за събиране на финансите цените нараснаха до 700 евро. Все пак се зарадвахме, че ще летим. От София до Истанбул, а от там директно до Кейптаун - десет часа. Обратно се върнахме по същия маршрут. Пътувахме с Турските авиолинии. Много съм доволен от тях, използвал съм ги няколко пъти. Добро обслужване и кетъринг. Имахме възможността да се запознаем с новото летище на Истанбул. Красиво, добре замислено и организирано. Без формалности при проверките. Прехвърлянето от един изход до най-отдалеченият не отнема повече от 20 минути. Но не е същото при рулирането на самолета за излитане. Това може да отнеме и половин час.
Ваня предварително ни чекира и летяхме удобно на двойна седалка до прозореца.

За Кейптаун се информирах предварително от интернет. Запознах се от сателитните карти и снимки. С трепет очаквах пътуването.


Хубаво летище, хубаво време. И ето я прочутата планина, заемаща изцяло полуострова южно от града - Тейбъл (маса). Красотата на гледката се помрачи, като минахме покрай част от гетото на местното население - тъмнокожите. Множество метални бараки със сателити. Примерно, това е разположено на площ колкото Софийското поле. Там живеят около 2,5 милиона чернокожи. Роби на системата и парите. Но по своему усмихнати и щастливи. Минахме през предградията на средната класа. Едноетажни, спретнати фамилни къщи зад стабилни огради от бодлива тел и електро "пастири". Настаниха ни в едно приятно хотелче на южния бряг непосредствено до планината. Откри се впечатляваща гледка от океан, планина и сърфисти.


Предстоеше и малко работа. Първите два дена (сряда и четвъртък) пускахме хвърчила в паркове, мол, училище на деца с ментални увреждания. Добре планирано и организирано. Петнайсетината кайтисти (хора пускащи хвърчила) от различни страни, се опитахме да зарадваме и приобщим децата към въздушното изкуство. Това беше празник за тях и нас. За награда ни заведоха в две винарни. В по-голямата се хранихме и дегустирахме вино. Много приятна обстановка в ресторанта, разположен в "райска" градина, зоокът. Зад стъклена стена видяхме наредените дъбови бъчви пълни с различни реколти вино. Радост за всички сетива!


Петъкът беше почивен ден. Времето развихрено, мрачно, бурно, ръмящо. Но това не попречи на малкия ни международен колектив да обиколим полуострова и планината с микробус. Видяхме тюлени (те обикновено живеят само в северното полукълбо), пингвини, маймуни, кози. Но най-голямо впечатление предизвикват цветните полета по хълмовете, от цъфтящи храсти. Посетихме пазар с местно изработени сувенири и продукти.


В събота бяхме цял ден на фестивала на хвърчилата. Пъстри, големи хвърчила летяха на фона на планината. Красиво! Множество от хора се забавляваха по люлки, сцени, шатри с различни стоки. Но за разлика от други фестивали на хвърчилата тук имаше вход от приблизително 5 лв.


В неделя шоуто не можа да се проведе заради силен вятър. Но това беше хубав повод да се сплоти колективът в специално поставената луксозна шатра. Кетърингът, храната, питиетата бяха на ниво. Проведохме благотворителен търг за децата с ментални увреждания. Това бяха скъпи предмети на участници и организатори.


В деня на заминаването имах възможността да се запозная с влака на работническата класа, за да стигна до центъра на Кейптаун. Евтин, неугледен, бавен. Напомнящ много на българските електрички. След един час и десетина спирки стигнахме до централна гара. Поради малкото време решихме да обиколим центъра пеша. А той не е голям. За два часа и половина видяхме парламента, централната градина, много хубави обществени сгради, магазини, небостъргачи. Но за музей, лифт, и запознаване със забележителностите на града това не е достатъчно.


Изморени, впечатлени, нашите нови приятели от Кейптаун ни изпратиха на аерогарата. Предстоеше ни един дълъг, но приятен полет до София."

Снимки от фестивала на хвърчилата в Кейптаун можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1528980360611241

Юри Георгиев, Варна
31.10.2019г.


 49. "Специални благодарности към 👉Astreya Travel за коректната работа и добре организираната почивка до Халкидики - Гърция! Плажовете са ☀страхотни! За по-шумни и големи компании (като нашата) горещо препоръчвам да се посетят градчетата Калитея и Пефкохори! 👌
💛Вече планираме следващото пътуване!"

Снимки от почивката на Халкидики можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1457508134425131

Димитър Алишахов, Петрич
18.09.2019г.


48. "Африка, Тунис, кътче което трябва да се посети. Един различен свят, изпълнен с различно усещане за вкус, цветове и нрави. Препоръчвам да го посетите!"

Снимки от почивката в Тунис можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1504086233100654

Десислава Пешникова, София
07.09.2019г.

47. "Благодаря на Ваня за чудесно организираната почивка в Гърция, Геракини. Уютно и комфортно семейно хотелче с всички удобства, прекрасна гледка към морето, много и различни плажове в близост, вкусна храна!"

Снимки от почивката в Геракини, Ситония можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1535546713287939

Даниела Петрова, Дупница
03.09.2019г.


46. “Благодаря на Ваня Низамова за прекрасно организираната почивка на остров Лефкада. Агиос Никитас е китно селце със страхотни плажове и незабравимо синя вода. Препоръчвам еднодневен круиз с обиколка на Лефкада и близките острови - Итака, Кефалония и островите на Онасис. Така ще се насладите на невероятната красота на девствени плажове достъпни само по вода.“

Снимки от почивката на остров Лефкада можете да разгледате тук: www.facebook.com/pg/astreyatravel/reviews/

Ирина Бибева, София
31.08.2019г.

 

45. "Огромни благодарности на Ваня Низамова за невероятната организация и безупречна, запомняща се екскурзия до остров Корфу.
Заслужава си да се посети този остров, който е с кристални води, безброй красиви плажове, а местните хора приветливи и винаги усмихнати. Препоръчвам го на всички!"

Снимки от почивката на остров Корфу можете да разгледате тук: www.facebook.com/pg/astreyatravel/reviews/

Людмила Костадинова, Дупница
19.07.2019г.44.
"И тази година слънчева Пулия остави незабравими спомени с прекрасния плаж, чудесната природа, хубавия хотел Grand Hotel dei Cavalieri 4* с просторните стаи и добрата хигиена.

И тук ни предложиха една чудесна вечер на открито с богато меню, жива музика и много танци и веселие!"

Снимки от почивката в Пулия можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1451211391721472

Веска Василева, София
30.06.2019г.

 

43. Специални благодарности на Ваня за чудесния круиз, който организира. Успяхме да посетим много дестинации за кратко време и дори остана време да се полюбуваме на прекрасните плажове. Престоят на кораба беше удоволствие - страхотна атмосфера, вкусна храна и изключително професионално отношение. Препоръчвам на всеки, който иска да направи почивката си незабравима!

Снимки от круизаMSC FANTASIA - 7 нощувки в Западно Средиземно море от Генуа можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1496583517184259

Станимир Киров, София
22.06.2019г.

 

42. "Магията на вълшебните Йонийски острови. Невероятно красиво. Благодаря Ваня. Отново сме много доволни и вече мислим следваща дестинация. Поздрави."

Снимки от екскурзията „Вълшебството на Йонийските острови - остров Лефкада, хотел 3*“ можете да разгледате тук:

www.facebook.com/astreyatravel/posts/1375173955991883

Даниела Райнова, Дупница
27.05.2019г.

  

41. "Благодаря Ви за чудесната екскурзия за Великден в Израел. Програмата беше страхотна и екипът Ви там успя да ни потопи напълно в красотата и историята на това божествено място."

Хаджи Мая Духова, София
30.04.2019г.

 

40. "Флоренция стана за нас една от най-любимите дестинации, благодарение на Astreya Travel и Ваня
Нямаме търпение да се върнем и ще сме пак с вас!
Препоръчваме най-сърдечно!"

Снимки от екскурзията до Флоренция можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1344462612396351

и още: www.facebook.com/pg/astreyatravel/reviews/

Кристина Стоянова и Николета Ангелакова, Благоевград
31.03.2019г.

 

39. "За поредна година благодарим на Ваня за страхотното преживяване! Винаги е удоволствие!
Благодарим и на невероятно любезния персонал на http://arima.bg!
Направихте празника ни запомнящ се, благодарим за отношението, за чистотата и уюта на къщата и за вкусотиите на готвача. Подаръците предвидени за всеки бяха много мил жест! До нови срещи!"

Снимка на групата от къща за гости Арима ***, яз. Тича можете да видите тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1251503545025592

Мария Йорданова, Клуб по народни танци "ЧАНОВЕ" - Варна 
10.01.2019г.

 

38. "Благодаря ви за чудесната организация на екскурзията ни до Мюнхен. Отлична логистика и асистенция за избор на красиви и интересни места за посещения, на уютни местенца за хапване и потапяне в атмосферата на града! Заслужаваше си!!!"

Снимки от екскурзията до Мюнхен можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/photos/pcb.1251068038402476/1251066305069316/

Даниела Петрова, Дупница
09.01.2019г.

 

37. "Да споделя няколко снимки от приказна Коледна Виена и Братислава. Благодаря на Ваня Низамова. Отново ще пътуваме с Astreya. Весели празници и още много доволни пътешественици!"

Снимки от екскурзията "Коледни базари в Братислава и Виена, със самолет и обслужване на български език!" можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1233089036867043

Даниела Райнова, Дупница
18.12.2018г.

 

36. "Лятото отмина и даде път на златната есен. Но ще запомним чудесната ни семейна разходка в Италия, която се осъществи с безрезервната професионална помощ на Ваня!
За няколко дни успяхме да видим Катедралата в Милано, да попаднем в чудния свят на Гардаленд, да се огледаме в езерото Гарда, да влезем в Къщата на Жулиета във Верона, да се качим до камбанарията на базиликата във Флоренция, да проверим колко още се е наклонила кулата в Пиза, да се докоснем до история и култура. Резервациите за хотели и транспорт бяха перфектни по наш избор и вкус."

Снимка от екскурзията в Италия можете да видите тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1182513478591266

Ваня Ямболова, Варна
15.10.2018г.

 

35. "След почивката ми в Палма де Майорка мога само да препоръчам Астрея. Организацията беше без никаква забележка и от мен се искаше само да се наслаждавам на почивката.

Единственото ми съжаление е, че не бях запазил още една седмица, защото ако се опитам да опиша всяко нещо, което си заслужава да се види, ще стане роман от 500+ страници. - в/ъв Isla De Mallorca, Baleares ."

Снимки от почивката в Палма де Майорка можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1175553309287283

Атанас Драгулев, Благоевград
05.10.2018г.

 

34. "Коста де ла Лус е изключително тихо и спокойно място с уникална природа, обсипана със зеленина.
Приливите и отливите на океана са неповторима гледка. Мястото е напълно подходящо за пълен релакс."

Снимки от почивката в Коста де ла Лус можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1201678623341418

Веска Василева, София
16.09.2018г.

 

33. "Лятна почивка организирана от Astreya Travel, по-конкретно от любимата ни приятелка Ванчето, беше меко казано ВЕЛИКОЛЕПНА.

Организацията беше трудна, но затова избрахме Ваня. Нашето работещо семейство в Германия очакваше с нетърпение този момент. Всичко, което искахме за нашата почивка, го споделихме и тя успя на 100% да ни осигури, както на нас така и на нашето приятелско семейство.
Хотел Тропикана *** в Обзор е кокетно малко хотелче в непосредствена близост до плажа и приятен басейн. На плажа има достатъчно свободно място, по което и време да се отиде. Самият Обзор е действително място за отдих.

Специални немски и благоевградски благодарности на Astreya Travel!"

Снимки от почивката в Обзор можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1161909673984980

Мая Стоилкова, Германия
26.08.2018г.  

 

32. "Организираното от Астрея Травъл преживяване в Родопите ни зареди с положителна енергия за месеци напред!

Красота и чист въздух, както и уютно посрещане в Хотел “Шоки”- Чепеларе, допринесоха за съвършен уикенд. Посетихме Гайдарското надсвирване и куп други чудни места като Смолян и Широка лъка.
Благодарим ти, Астрея! Отново безкрайно доволни!!!"

Снимки от уикенд в Родопите можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1124442944398320

Кристина Стоянова и Николета Ангелакова, Благоевград
07.08.2018г.
 

31. "Открихме новия Балчик това лято благодарение на Astreya Travel.
Апарт хотел "Принцес Резиденс" ****, предложен от Ваня Низамова, се оказа точното място за нас. Намира се на самата морската алея между Балчик и Ботаническата градина. Срещу хотела има разчистен малък плаж, не ни се наложи да ходим на други. Има и басейн пред хотела. Много удобно студио с възможност да се приготви закуска. Спокойно и тихо място, подходящо за отдих с деца. В същото време и романтично.

Успяхме да се разходим из Ботаническата градина, посетихме всички музеи в града, насладихме се на рибни ястия.
Няколко пъти направихме кални бани в Тузлата, дотам има градски автобус от Рибарски площад.
Единственото, за което съжаляваме е, че отпуската ни приключи много бързо.

Благодарим на Astreya Travel за чудесната почивка. Ще дойдем пак!"

Снимки от Апарт хотел "Принцес Резиденс", Балчик можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1124310627744885

Виктория Еригина, Москва
12.07.2018г.

 

30. "Уютно, зелено и с много добра локация - хотел ARMONIA HOLIDAY VILLAGE & SPA *****, Бодрум.
Място за забавления или за почивка - кой каквото предпочита. Ще останете доволни и ще запазите спомени от красиви изгледи и слънце."

Снимки от почивката в Бодрум можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1085195158323099

Десислава Пешникова и компания, София
05.07.2018г.

 

29. "Скоро се върнахме от 12-дневна екскурзия „Белите нощи в Санкт Петербург и речен круиз до Москва по Волго-Балтийският воден път“.

На круизният кораб бяхме смесена група - българи, турци, китайци по около 25 човека и още толкова руснаци. Успяхме да се сприятелим с другите групи и прекарахме времето си много забавно, имаше различни занимания - танци, песни… Всяка вечер ни организираха музикално-артистична програма, а последната вечер на кораба имахме Капитанска гала вечеря с много изненади и кулинарни специалитети.


Храната беше вкусна и разнообразна, обслужването също беше на ниво.


Ще запомним екскурзоводката в Санкт Петербург - една много готина дама, която ни разказваше доста подробно. Направи ни обзорна обиколка на Санкт Петербург, която включваше Невски проспект, Дворцовия площад, Василиевския остров, Исакиевския площад, Смолни, крайцера Аврора. След това посетихме Петропавловската крепост. А привечер бяхме на допълнителна екскурзия "Разходка с кораб по реките и каналите на Санкт - Петербург". Eкскурзията беше интересна, но по това време мостовете не се вдигат. Винаги съм искала да ги видя! Поръчахме си такси, което ни взе в 01:00ч през нощта, остави ни на пристана, качихме се на корабчето и присъствахме на вдигането на мостовете. Наистина е доста интересно събитие - единият от мостовете се вдига с музика, като се отваря с двете крила, а другите се вдигат единично. На връщане към 03:00ч успяхме да видим и Белите нощи. Уникално явление!


На третия ден отидохме на екскурзия до двореца Петерхоф - главна морска резиденция на династията Романови. Градините с фонтаните са впечатляващи.


Третата допълнителна екскурзия, която си бяхме избрали беше Царско село и Екатерининският дворец - най-разкошният от руските императорски дворци. Видяхме знаменитата Кехлибарена стая и "Золотой анфилады". Научихме подробности как са живели и веселили двора, императорите и техните семейства… какво е било менюто им, какви танци и аромати са харесвали, с какви игри са се забавлявали.


На следващия ден посетихме Ермитажа. Разгледахме парадните зали на Зимния дворец и залите "Шедьоври на световното изкуство". Насладихме се на уникални картини и скулптури.


Винаги съм казвала, че за мен Санкт Петербург е копие на стария Париж, но в умален вариант. Цялата архитектура е запазена! Може би не случайно го наричат „Руската Венеция“.


Хотелът в Москва „Измайлово – корпус Альфа“ 4* беше много хубав. Още с пристигането ни направиха екскурзия до Кремъл, Червения площад…


За нас това беше не просто една екскурзия, а незабравимо преживяване, по време на което успяхме и да си починем и да се насладим на красотата и величието на Русия.


Сърдечно благодарим на екипа на Астрея Травъл!"

Снимки от екскурзията "Белите нощи в Санкт Петербург и речен круиз до Москва" можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1081851891990759

Татяна Грънчарова, Разград
27.06.2018г.

 

28. "Благодаря Ви за прекрасната екскурзия до Петербург и Москва - перфектна организация и екскурзоводско обслужване, максимално най-добрия избор на впечатляващи места за посещение!!! Изпитахме неповторими емоции!!!"

Снимки от екскурзията до Русия можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1073999756109306

Даниела Петрова, Дупница
24.06.2018г.

  

27.  "Здравейте! През края на месец май имах незабравима почивка в Сиде/Анталия. Цялата група бяхме много щастливи в хотел VONRESORT GOLDEN COAST 5*. Хотелът е голям и хубав. Стаите са просторни и чисти, а изгледът от терасите е незабравим. Плажът е с хубав златист пясък. Храната е много вкусна и разнообразна. Организацията по отпътуване и посрещане със самолет беше на ниво. Не сме имали никакви проблеми и нищо не ни е липсвало. Вечерите бяха организирани и много весели!

Турция е спокойна, гостоприемна и дружелюбна.


Изказвам ГОЛЯМА благодарност на Астрея Травъл и специално на Ваня, както и на фирмата в Турция - Емералд Травел и Хенриета за перфектната организация!!!

Светла Николова и компания, Дупница
13.06.2018г.

 

26. "С тази екскурзия се докоснахме до различните лица на Турция. От курортна Анталия до историческата Кападокия. Два напълно различни свята в една страна. Всяко едно от тези лица е вълнуващо и интересно за опознаване.
Препоръчвам да посетите Кападокия."

Снимки от екскурзията "Анталия и Кападокия - Земя на феномени" можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1044882529021029

от Десислава Пешникова и компания, София
10.05.2018г.

 

25. "Здравейте, Астрея Травъл!

От 14.04. до 21.04.2018г. аз и моя приятел отидохме на организирана екскурзия до Египет!
Екскурзията беше "Луксозен круиз по река Нил" и една сбъдната мечта!
Изключително много сме доволни, всичко беше прекрасно и организацията беше на ниво.
Благодарим на нашия гид Благой Пижев - един професионален екскурзовод, не спираше да ни разказва куп любопитни и интересни неща за необятната история на Древен Египет. Постоянно ни даваше подробна и супер интересна информация за всички посетени обекти.


Всичко започна от Терминал 1/София, кацнахме в Хургада, където ни чакаше и нашия екскурзовод, настанихме се в Hotel Hawaii Jardin 5-stars  Приключенията започнаха веднага!
Хотела беше супер близо до “Червено море”, бяхме на плаж, имахме аквапарк и много красива градина. Храната беше в изобилие, преяждането е на 100%. На другата сутрин бяхме на допълнителна екскурзия BADAWYA-VIP, включваща разходка из Сахара, посещение на бедоинскo селище, езда на камили и каране на ATV и рикши, накрая имахме шоу програма и вечеря, беше супер! През нощта тръгнахме за Асуан, пътувахме около 7 часа в автобус, естествено имаше спиране, автобуса беше ок имаше климатик и най-важното е, че в него се продаваха всякакви напитки по 1$.


В Асуан се настанихме на кораба, каютите са много приятни, отново храната на кораба беше от пиле-мляко, имахме и малък басейн на палубата. Там посетихме Недовършеният Обелиск, Високата стена, Големият язовир Насър и храмът на Изида на о-в Филае, където е уникално и се стига с корабчета! Преди това отидохме на допълнителна екскурзия за 15$ на човек до Нубийско селище, много красиво и цветно, там видяхме крокодили и даже се снимахме с бебе крокодил :-)
Четвъртия ден, отплавахме с кораба и посетихме Храмът на Ком Омбо, който е Бога на Крокодилите, бяхме и в музей на мумифицирани крокодили.
В Едфу посетихме Храма на Бог Хор, до там се возихме с файтони, доста екстремно беше. И Храмът на Бог Собек, който е Бога Сокол.


После отплавахме за Луксор, там посетихме всичко възможно на двата бряга на река Нил, Карнак и Луксор, бяхме в долината на царете, влязохме в най-запазените гробници на някой от царете, например Рамзес шести, там е забранено снимането, но ако си платиш 15 $ може да снимаш, препоръчвам, такива картини, няма къде другаде да се видят!!! До там стигнахме с влакче, после посетихме Храмът на Хатшепсут, бяхме в каменоделна, в магазин за масла и парфюми и магазин за дрехи и килими от 100% памук, характерни за Египет. Във всеки един от магазините са хипер любезни, навсякъде ни черпеха със студен чай от каркаде или кафе. После преминахме през колосите на Мемном. Върнахме се за една нощ до Хургада и заминахме за Кайро, там посетихме Националният Музей, огромен е!!! Видяхме цялото злато на Тутанкхамон и какво ли още не.


Пирамидите в Гиза
, които са невероятни, влязохме в Хеопсовата пирамида, преживяването е неописуемо, но не е за всеки, доста е клаустрофобично и тясно, изкачването е 15 минути, слизането е по-бързо, но си заслужава, след пирамидите отидохме до сфинкса-пазител на пирамидите, а вечерта бяхме на допълнителна атракция ”Звук и Светлина” беше доста приятно и красиво!
Няма какво да лъжа, беше си доста топло през цялото време, яко се мазахме със слънцезащитни кремове, много вода се пие, има комари по Нил, досадни са хората, но не всички, навсякъде искат бакшиш по 1$, ако ходите, трябва да си приготвите парички за бакшиши, но човек се абстрахира и се наслаждава на невероятните обекти.


Върнахме се заредени и с уникални емоции, сигурно и с 5 килограма сувенири, камъни, папируси и сушен чай, много подправки, страхотни шапки :-)
Може би ние бяхме най-младите на екскурзията, така да се каже се отличавахме, но си намерихме приятели, с които споделяхме емоции, естествено имаше разноцветни хора, мрънкащи лелки и нервни двойки, претенции и доста комични ситуации, но къде без тях иначе нямаше да е интересно!


Накратко, така премина нашата екскурзия, имаме 6 гигабайта със снимки и видеа, нямаме търпение за следващата дестинация, сега събираме пари и мислим отново да се обърнем към вас. Много БЛАГОДАРИМ и конкретно на Ваня, че ни помогнахте да изживеем тази емоция и приключенията, наистина всичко беше уникално!!! "

Снимки от екскурзията "Луксозен круиз по река Нил - Кайро и Хургада" можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1042531222589493

Яна Додова, София
17.05.2018г.

 

24. "В периода 13.04. – 18.04.2018г. с партньора ми посетихме Йордания и Израел.
Ваня Низамова организира цялото пътуване, включително ни даде насоки за малки детайли /напр. какви дрехи да носим и как ще премине пътуването/.
Бихме искали да изразим своето удовлетворение от предоставената услуга от Astreya Travel и да препоръчаме и на други клиенти агенцията.
Astreya Travel е туристическата агенция на нашето семейство."

Снимки от екскурзията "Израел и Йордания - Едно пътешествие през вековете" можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1027937210715561

Райна Кръпчанска, София
25.04.2018г.

 

23. "Искам да благодаря за перфектната организация на нашето Великденско пътешествие в Кападокия.
Прекарахме страхотно времето си. Беше изпълнен всеки детайл от програмата, но най-хубавото е, че срещнахме много нови приятели.
Много сме доволни и горещо препоръчваме да използвате услугите на Astreya Travel - символ на коректност, прекрасно отношение към клиентите и подбор на най-добрите оферти."

Снимки от екскурзията "Великден в Кападокия - Земя на феномени" можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1023461141163168

Мария Петрова, Дупница
17.04.2018г.

 

22. "Много сме доволни от екскурзията Охридски бисери.
Хотел Nova Riviera ***, в който бяхме настанени е с изглед към езерото и това много ни допадна.
Екскурзоводът Слави беше много добър."

Снимки от екскурзията до Охрид можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/996145403894742

Виолета Чупорикова, София
09.03.2018г.

 

21. "Благодарим за невероятния спомен!"
Vania Nizamova

Снимки на групата от Апарт хотел "Принцес Резиденс" - Балчик можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/955969821245634

Мария Йорданова, Клуб по народни танци "ЧАНОВЕ" - Варна 
09.01.2018г.


20. "През юли тази година бях поканен от колеги да участвам в авиошоу в Москва, Русия.

Благодаря на Астрея Травъл за организирането на пътуването ми. Всичко беше чудесно – изгоден самолетен билет и подбрани хотели с много добра локация в градовете Нижни Новгород, Москва и Санкт Петербург.

Авиошоуто беше изключително атрактивно, уникално по рода си. Успях да посетя и Планетариума – огромен и интересен център, удивително място!


Много съм доволен от екскурзията като цяло. Ходил съм в Русия преди години, но това, което ми направи впечатление сега е, че навсякъде е чисто, подредено и приятно, а цените са по-ниски от България.


Дестинация, която наистина си заслужава да се посети!"

Снимки от екскурзията до Русия можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/939600532882563

Юри Георгиев, Варна
14.12.2017г.

 

19. "Благодаря на Astreya Travel. Точни и бързи! Достъпни цени!

Ето няколко снимки от Мюнхенwww.facebook.com/astreyatravel/posts/913552185487398 "

Яница Георгиева, Варна
03.11.2017г.

 

18. "През есента отидохме заедно с моя приятелка на организирана екскурзия „Китай, Хонконг и Макао“.

Много сме доволни, всичко беше на високо ниво.


Благодарим на нашия гид Стефан Колев
- професионален екскурзовод, доста начетено момче, поднесе ни много любопитни факти, даде ни подробна информация за всички посещавани обекти.


Впечатлени сме от дворцовият комплекс “Забраненият град“ в Пекин и Великата китайска стена - символ на китайската цивилизация.


Пътуването от Пекин до Сиан с високоскоростен влак беше вълнуващо.

Тук посетихме уникалния Музей на теракотената армия, състояща се от 6000 глинени фигури, и „Пагодата на голямата дива гъска“ – един от символите на Сиан и свещено място за будистите.

Очаровани сме от „Градината на радостта“ в Шанхай – едно от най-живописните кътчета в Китай.


Посетихме и селището Абърдийн, известно с плаващите къщи и рибни ресторанти.


На деветия ден отпътувахме за Макао. Кулминацията на програмата беше казино „Венеция“ – едно от най-големите в света. Отвън имитира „Двореца на доджите“ във Венеция и отвсякъде е заобиколено с вода.


Времето ни мина неусетно….


Успяхме да се потопим в атмосферата и усетихме истинският дух и култура на тази древна страна.


Върнахме се в България заредени с позитивна енергия и прекрасни спомени."

Снимки от екскурзията "Китай, Хонконг и Макао - с водач на български език!" можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1037356923106923

Татяна Грънчарова, Разград
31.10.2017г.

 

17. "Здравейте, Ваня!
Казвам се Галина Иванова от град Мездра. Работя в Община Мездра. За първи път пътувам с Вашата агенция. Искам да изкажа своята благодарност от прекрасната организация по пребиваването ми във Франция /La Roche-sur-Yon/, както и пътуването ми до там и обратно. Изключително съм доволна и от прекрасния хотел Campanile, в който бях отседнала.
Очарована съм от всичко в този хотел и горещо го препоръчвам на всички, които се колебаят къде да отидат.
Хотелът е отлично съчетание от перфектно обслужване на всички нива.
Желая Ви спорна работа и все такива щастливи и доволни клиенти."

Галина Иванова, Мездра
24.09.2017г.

 

16. "Благодарности на Ваня за страхотната лятна почивка на остров Тасос и перфектната организация и асистенция! Препоръчваме острова и хотел Ilio Mare *****, който разполага със собствен плаж, предлага на гостите си уют и разнообразна храна!"

Снимки от почивката на остров Тасос можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/1054878991354716

Вяра Мутафчиева-Дончева, Русе
31.08.2017г.

  

15. „Прекрасна лятна почивка в СПА хотел Орфей ****, Пампорово. Страхотен хотел, с просторни стаи и добро обслужване, храната е разнообразна и много вкусна. Спа центъра е добър. Страхотна природа и места за разходки.
Затова бихме искали догодина да се върнем пак там. Анимацията за децата е добра. Персонала е любезен и отзивчив.
Благодаря, че избрахте това място за нас!“

Снимки от хотел Орфей ****, Пампорово можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/900236706818946

Илиана Карадачка, София
31.08.2017г.

 

14. "Скоро се върнахме от романтична почивка в Хисаря, хотел Астрея ***.
Условията бяха хубави, храната богата и разнообразна, много чисто и уютно, изключително любезен и отзивчив персонал.
Външния басейн е голям и чист с температура около 27 градуса. Вътрешния басейн е по-малък с по-топла вода 34-36 градуса. Хотелът предлага разнообразни SPA процедури. В района има много интересни дестинации за разглеждане.
Очаровани сме! С удоволствие бихме посетили Хисаря отново."

Снимки от почивката в Хисаря можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/883025945206689

Ивайло Йончев, Ботевград
27.08.2017г.

 

13. "Изберете най-изгодните услуги на Astreya Travel Ltd., и пътувайте навсякъде по света комфортно, бързо и вкусно!
Това лято пътувах от Чикаго през Истанбул до София и обратно. За първи път летя с Турски авиолинии ... луксозен полет и вкусна храна.
Благодаря ти Vania Nizamova, за коректното и бързо обслужване, за най-доброто предложение за полета и наистина най-изгодните цени!"

Снимки от полета на Турски авиолинии можете да разгледате тук: www.facebook.com/photo.php

Тинка Гюрова, Чикаго
23.08.2017г.

  

12. "Много сме доволни от Астрея Травъл, която организира екскурзията ни до Прага. Всичко беше перфектно! Благодарим! Град с невероятна атмосфера и чар. Хората там са мили и гостоприемни. Нямаме търпение да го посетим отново.  "

Снимки от екскурзията "Уикенд в Прага с полет от Варна" можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/871894486319835

Миглена Леондиева, Варна
20.07.2017г.

 

11. "Изкарахме чудесна почивка в Сицилия, Италия - хотел Eden Village Sikania Resort & SPA 4*.
Всичко беше на високо ниво - прекрасни условия, вкусна храна, идеална хигиена, чудесен персонал, морето чисто като сълза, много атрактивни забавления.
Почивката ни беше малка морска мечта. Нямаме търпение да отидем догодина пак!"

Снимки от почивката в Сицилия можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/875568665952417

Веска Василева, София
24.06.2017г.

 

10. "За пореден път пътуваме със съдействието на Астрея Травъл.

Както очаквахме, отново изкарахме прекрасно почивката си. Този път избрахме дестинация Сицилия, Италия, хотел Athena Resort Village ****.

Храната беше много разнообразна и вкусна. Рибата прясно уловена, зеленчуците местно производство, а виното превъзходно, произведено по домашна рецепта от собствени лозя.
Впечатлена съм от плажа с фин пясък и прозрачно синьо море и не на последно място изобилие от шезлонги, разположени на огромна плажна ивица.


Горещо Ви препоръчвам Астрея Травъл!


Ако искате да се чувствате сигурни и спокойни по време на почивката си, използвайте услугите на фирмата!"

Снимки от почивката в Сицилия можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/849921091850508

Десислава Пешникова и компания, София
17.06.2017г.

 

9. "Огромни благодарности на Ваня - коректна, бърза и с най-добрите оферти!
Екскурзията в Рим мина незабравимо и неусетно :))))

Тук сме на площада "Сан Пиетро" www.facebook.com/photo.php , последен ден от неописуемата екскурзия в Рим! Не сме усмихнати, тъй като не ни се тръгваше. Благодарим на Astreya Travel Ltd. - супер сте!"

Още снимки от екскурзията в Рим можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/785210804988204

Кристина Стоянова и Николета Ангелакова, Благоевград
28.03.2017г.


8. "Благодарности към Ваня, че удовлетвори всичките ни искания и успяхме да си изкараме една чудесна почивка в хотел Финландия**** на Пампорово!"

Снимки от почивката в Пампорово можете да разгледате тук: www.facebook.com/photo.php

Димитър Чобанов, Ямбол
04.02.2017г.

 

7. "Лесно, бързо, коректно. Изпълнихте всяко наше желание за една незабравима новогодишна нощ.
Благодарим, Ваня!" 

Снимка на групата от Гранд Хотел Пловдив***** можете да видите тук: www.facebook.com/photo.php

Софи Христова, Дупница
20.01.2017г.

 

6. "Благодаря за перфектната организация на нашата Новогодишна почивка в Македония, на брега на Охридското езеро в Hotel Izgrev Spa & Aquapark *****!
Бъдете все така загрижени и коректни към клиентите си и успеха ще бъде с вас!"

Снимки от почивката в Македония можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/748271248682160

Десислава Пешникова, София
07.01.2017г.

 

5. "Огромни благодарности, хотелът и персоналът бяха чудесни! Македония за нас беше едно чудесно преживяване, от което имахме необходимост в този момент. Луксозен хотел, вкусна вечеря, весело настроение. Какво друго може да иска човек.
Благодаря ти от сърце Ваня!!!"

Снимка от Hotel Izgrev Spa & Aquapark *****, Македония можете да видите тук: www.facebook.com/photo.php

Милена Колева-Абрашкова, Дупница
07.01.2017г.

 

4. "Първият подаръчен ваучер за екскурзия "Величието на Централна Европа", който закупихме за рожден ден на близък човек. Рожденичката бе силно изненадана, така страхотно и неочаквано... В първия момент не повярва! Но много скоро разбра какво се случва и се почувства безкрайно щастлива!
Сърдечни благодарности от всички Ваня !"

Емилия Хаджийска, Дупница
21.12.2016г.

 

3. "Приказна дестинация, чудесна организация, професионално обслужване!
Екскурзия до Румъния: Букурещ – Синая – Бран – Брашов, с отпътуване от Варна.
Благодарим за хубавото преживяване и незабравимите емоции!
Горещо препоръчваме на всеки, който не е бил по тези места да не се колебае да изпита магията на Карпатите."

Снимки от екскурзията до Румъния можете да разгледате тук: www.facebook.com/astreyatravel/posts/722973497878602

сем. Георгиеви, Варна
16.12.2016г.
 

2. "Изминаха няколко дни от екскурзията на дъщерите ми и родителите ми до Будапеща и Виена и все още са силно подвластни на преживяното и на приятната умора. Разгледахме снимките и чухме първите им впечатления.
От името на родителите ми Яни и Катя Стоянови от Бургас и дъщерите ми Галатея и Екатерина Лалеви от Варна както и от мое име искам най-искрено да благодаря на екипите ви преди и по време на екскурзията и най-вече на теб Ваня, която ни даде пълна и точна информация за пътуването и необходимите документи, двамата безупречни водачи на автобуса, на екскурзовода Иван Димитров, който през цялото време е давал историческа и съвременна информация за държавите, градовете, обектите които са посещавали или покрай които са преминавали, за историческите и съвременни личности свързани с тези обекти. С отлично отношение и контакт с всички явно той е създал много добра организация през цялото време и са останали с усещането, че отдавна се познават. Много добре подбраните и отлично подготвени местни екскурзоводки Адриана и Мата също много са допринесли за удоволствието от екскурзията, като обстойно са ги запознали със забележителностите на Будапеща и Виена.
Ваня, благодаря още веднъж и от мое и от тяхно име за професионализма ти да ни предложиш наистина добра оферта и задължително отново ще се възползваме от услугите на фирмата ти."

С НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ
Веселина Лалева, Варна
21.11.2016г.


1. "Изключителна бързина и коректност!"

Веселка Колева, Дупница
13.11.2016г.


 

 

Полезни връзки:
Отзиви |