ТОП ОФЕРТИ
Нова Година 2023 в СТРУМИЦА хотел SIRIUS Spa & Wellness 4* - Топ СПА оферта!
МАРШРУТ
София - Рупите - Струмица - Сам. Крепост - Петрич - София
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ
4 дни / 3 нощувки
ТРАНСПОРТ
Автобус
ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ
30.12.2022 г.
от 615 лв.
Принтирай
ПРОГРАМА
Нова Година 2023 в СТРУМИЦА хотел SIRIUS Spa & Wellness 4* - Топ СПА оферта!

СПА оферта за Нова Година 2023 с автобус от 615 лв. и СОБСТВЕН транспорт – 575 лв.!

Новогодишен СПА пакет 2023 в Северна Македония с включени:
 • 3 нощувки с 3 закуски на богата блок маса, 2 стандартни вечери с жива музика, НОВОГОДИШНА вечеря с жива музика, богато меню с включени напитки и безплатен СПА център!

 • хотели в Струмица – СПА хотел Сириус 4*,
вижте хотела тук: http://www.hotel-sirius.com.mk/

предимства на програмата:

 • 12 години вече доволни туристи от нашият избор - СПА хотел „Сириус” 4* в Струмица, Северна Македония!

 • СПА хотел Сириус 4* е оазис на спокойствието, сред прекрасен парк и красива панорама към окръжаващите го планини.

 • СПА и УЕЛНЕС център СИРИУС e с площ от 1500 кв.м. и предлага: басейн с олимпийски размери джакузи, фитнес, турска баня, парна баня, инфра ред сауна, финландска сауна, солена баня „Мъртво море“, 6 масажни и един витаминен бар, което е безспорно предимство в избора Ви на пакет в почивните дни за Нова Година 2023 година!

 • Близка дестинация само на 230 километра южно от София; вкусна кухня и позната македонска забавна и народна музика.

1 ден (30.12.2022): София – Хераклея Синтика - Рупите – Струмица
Сутринта в 08:00 часа отпътуване от София, паркинга на автогара Сердика (Трафик Маркет) пред Централна ЖП гара по маршрута: София – Рупите – Ново село – Струмица. Около 10:30 сутринта пристигане в местността Рупите - свято място скътано в пазвата на единствения съществувал някога в България вулкан - Кожух. Навсякъде из кратера извират множество горещи минерални извори с високо съдържание на сяра, подходящи както за провеждане на лечебни процедури, така и за отглеждане на зелени водорасли в образувалите се поточета. Мястото е прочуто със своята естествена концентрация на космическа енергия – причина, заради която прочутата българска пророчица Ванга избра последният й дом да бъде тук, а така също и да бъде място за съградения от нея храм ”Света Петка“, привличащ поклонници от цяла България. Престой в Рупите за около един час.
Продължаване за границата с Р. Македония при КПП Златарево / Ново село. В ранния след обяд пристигане в град Струмица. Панорамна разходка с автобуса в „града на фонтаните” и първи впечатления от прекрасно уредения, колкото древен, толкова и млад град. Свободно време за разходка, чаша ароматно кафе или обяд в центъра на града. В късния след обяд настаняване в СПА хотел „Сириус” 4*. Свободно време за релаксация и възползване от СПА центъра на хотела. Вечеря с жива музика. Нощувка.

2 ден (31.12.2022): Струмица
Закуска. Свободно време за релаксация и възползване от СПА центъра на хотела. Ако искате да обядвате извън комплекса – препоръчваме рибен ресторант „Пеликатник”, разположен на около 1 км. от хотел „Сириус” 4* по пътя за Струмица. Опитайте рибна супа и Краб (шаран), които майсторски приготвят в този ресторант!
В 20:00 часа (македонско време) Тържествена Новогодишна Вечеря с включени напитки (аперитив – 100 мл., вино бяло/ червено – 200 мл., 1 бр. безалкохолно и вода) в ресторанта на хотела в компанията на професионален оркестър с известни македонски певци, който ще ни поднесе разнообразни стилове музика за всеки вкус.
00.00 часа ЧЕСТИТА НОВАТА 2023 ГОДИНА! Нощувка.

3 ден (01.01.2023): Струмица
Късна закуска. Свободен ден за СПА развлечения и почивка. Вечеря с жива музика. Нощувка.

4 ден: Струмица – Самуилова крепост - Петрич – София
Закуска. Освобождаване на хотела в 11:00 часа (македонско време) и отпътуване отпътуване за София. Попътно посещение в Национален парк-музей ”Самуилова крепост” за около половин час. Разходка в Петрич за около два часа с възможност за обяд и шопинг. В 15:30 часа продължаване за София. Пристигане в София вечерта.
Дата

ПРОМОЦИОНАЛНИ цени до изчерпване на местата:
 • На турист в двойна/ тройна стая: 615 лева
 • Единична стая НЕ се предлага!
 • Дете до 03.99 г. с 2ма възрастни в стая: 40 лева (ползва само транспорт и не ползва услуги в хотела)
 • Дете 04 до 11.99 г. на доп. легло с 2ма възрастни в стая - 359 лева

Отстъпки: за пътуващи със собствен транспорт се приспадат 40 лева от цената!

Забележка:
 • за пътуващите със собствен транспорт в пакета не е включена мед. застраховка!

Пакетната цена включва:
 • 3 нощувки със закуски в СПА хотел СИРИУС 4*- http://www.hotel-sirius.com.mk/
 • 2 стандартни вечери с жива музика и без напитки на 30.12. 22 и 01.01.23
 • Новогодишна вечеря с жива музика, богато меню и включени напитки: 100 ml гроздова ракия от Тиквеш; 0,200 ml вино – бяло или червено от Тиквеш, безалкохолна напитка и вода;
 • Безплатно ползване на всички съоръжения в СПА центъра на хотела
 • медицинска застраховка в ЗК „Левинс” с лимит на отговорност – 4000 евро
 • разходка в Рупите, Самуилова крепост и град Петрич
 • Представител от агенцията


Пакетната цена НЕ включва:
 • По желание доплащане за допълнителна нощувка със закуска и вечеря (в дата по избор) – 220 лв. - цена за двойна стая
 • Спа процедури (масажи) по желание
 • Не включва музейни такси за обекти посещавани по желание


Необходими документи:
 • валидна лична карта или задграничен паспорт;
 • за деца под 18 години, пътуващи само с един родител или без родители се изисква нотариално заверена декларация (оригинал + 1 фотокопие) за тяхното съгласие детето да напусне България;
 • за деца под 18 години, чийто родители са със различни фамилни имена, се изисква акт за раждане на детето (оригинал + 1фотокопие) за да се удостовери, че то е придружавано и от двамата си родители

Няма визови, санитарни или други специфични изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Начин на плащане:
 • депозит – 200 лева на турист, доплащане до 12 декември 2022

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 35 души: 10 дни преди началната дата.

Агенцията си запазва правото за промени в реда на изпълнение на програмата!

СИГУРНОСТ ПРИ ПЪТУВАНЕ по програмата в условия на КОВИД!

ГАРАНТИРАНО връщане на платените суми в срок до 14 дни в случай на анулирана програма от туроператора или в случай на наложена карантина при престой в Северна Македония!
Към момента на публикуване на програмата (08.10.22 г.) Северна Македония НЕ изисква представяне на документ свързан с Ковид от пътуващи българи!
В случай, че условията за влизане бъдат променени и се изисква представяне на тестове (PCR test (и/или) negative antigen test), туристите ползват отстъпка от цените в лаборатория „ЛОРА”.

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват или в случай на положителен резултат от Ковид тест преди отпътуване.
Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Туроператора притежава Удостоверение за туроператорска дейност № 6896 /21.02.2012г. и е сключил застраховка Отговорност на Туроператора по чл. 97, ал.1 от Закона за туризма на на 06.01.2022 – застрахователна полица № 03700100003648 в ”ЗД ЕВРОИНС” АД, валидна за периода: от 11.03.2022 до 10.03.2023 год.

Стандартни такси за прекратяване на договора за пътуване:
Записаните туристи могат да прекратят договора за пътуване по всяко време при заплащане на стандартните такси за прекратяване:

1. ако прекратяването е до 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на Договора за пътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване.
2. ако прекратяването е от 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на Договора за пътуване и до 60 дни преди датата на отпътуване, таксата за прекратяване е в размер на 10% от цената на туристическия пакет в лева.
3. ако прекратяването е от 59 до 45 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 30% от цената на туристическия пакет в лева.
4. ако прекратяването е от 44 ден до 30 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 70% от цената на туристическия пакет в лева;
5. ако прекратяването е под 30 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на туристическия пакет в лева;

Пътуването е подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност.

ОБЩИ УСЛОВИЯ КЪМ ОФЕРТАТА

Полезна информация:

Валута: 31 денара = 1 лев ; България 12:00 часа – Македония 11:00 часаИЗБЕРЕТЕ ХОТЕЛ ПО ПРОГРАМАТА